Ontspannend

BazarSoosStartdagZomerzangavond

Eén maal per jaar wordt er een Bazar georganiseerd. Een twee-dagelijks feest waar uiteenlopende kraampjes te bezichtigen zijn. Hiernaast biedt de Bazar een uitstekende mogelijkheid voor mensen van binnen en buiten de gemeente om elkaar te ontmoeten. In de regel wordt de Bazar in februari gehouden.

 

De ouderensoos wordt gehouden in het wijkgebouw Reheboth op donderdagmiddag 1 keer in de 2 weken van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Het eerste deel van de middag houdt Ds. Quist een meditatie en zingen we liederen met aan t orgel Kees Bal.
 
Het tweede deel van de middag wordt ingevuld door film’s, quiz, bingo een spreker over een bepaald onderwerp. Het is altijd heel gezellig en nieuwe leden zijn van harte welkom.
 
soos1 soos2 soos3 soos4

 

  

Voorafgaand aan het nieuwe winterseizoen wordt in de maand september een startdag georganiseerd. Deze dag wordt ingevuld met een dagje uit en afgesloten met een gezellig samenzijn in wijkgebouw Rehoboth. Onderstaand kunt u een videoverslag bekijken van de startdag in 2010.

Klik hier voor het laatste nieuws over de startdag.

Nieuws  startdag

muziekIn de maanden juni t/m augustus vinden een aantal Zomerzangavonden plaats in de Oude Kerk. In de sfeervolle kerk worden dan geliefde psalmen en andere geestelijke liederen gezongen. Zodra de data van deze avonden bekend zijn, worden deze op de website gepubliceerd.

Klik hier voor het laatste nieuws over de zomerzangavonden. 

Nieuws  zomerzangavonden