Praktische info

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Elke zondag (behalve in de zomermaanden) wordt bij de toegang van de kerk de Nieuwsbrief “Rondom Oude Kerk” uitgedeeld. In deze brief staat het laatste nieuws van de wijkgemeente. Indien u de Nieuwsbrief wekelijks per email wilt ontvangen kunt u dit aanvragen via het volgende emailadres: nieuwsbriefoudekerk@live.nl.Kerkelijk Bureau
De financiële administratie van de gehele hervormde gemeente wordt verzorgd op het Kerkelijk Bureau. Het adres is Jurriaan Kokstraat 175. Telefoon: 070-3550895.
E-mail: info@pgscheveningen.nl. Het bureau is voor bezoek geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Uw kerkelijke bijdrage kunt u overmaken op IBAN nummer: NL50FVLB0699643627.
Gelieve te vermelden: “Protestantse Gemeente Scheveningen, Kerkelijke Bijdragen”.

Zie ook www.kerkopscheveningen.nl/kerkelijk-bureau.

Abonnement Scheveningse Kerkbode
Een abonnement kan worden opgegeven bij het Kerkelijk Bureau.

Uw abonnementsgeld kunt u overmaken op IBAN nummer: NL81FVLB0699841143.
Gelieve te vermelden: “Protestantse Gemeente Scheveningen, inz. Kerkbode”.

Perforatie
Zij die buiten de wijk Oude Kerk wonen maar zich verbonden voelen met onze wijkgemeente en daarmee willen meeleven, kunnen zich officieel laten overschrijven naar de wijkgemeente Oude Kerk. Dit heet ‘perforatie’. Een verzoek tot ‘perforatie’ kunt u melden aan de scriba.

PaParkeersymboolrkeren
De Oude Kerk heeft beperkte parkeergelegenheid. Op het kerkplein kunnen een zeer beperkt aantal auto’s (4 stuks) worden geparkeerd evenals de tuin rondom de kerk (5 auto’s). Het is verstandig om uw auto te parkeren in de woonwijk rondom de kerk. NB: na 13.00 geldt er in de wijk rondom de Oude Kerk betaald parkeren, heel dicht bij de Oude Kerk zelfs vanaf 10.00 uur.


Rolnaamloosstoel

De Oude Kerk is geheel gelijkvloers te betreden en daarmee zeer rolstoel vriendelijk. Ook de koorkerk is voor een rolstoelgebruiker goed te bereiken met behulp van een mobiele helling. Meer informatie over dit onderwerp is te verkrijgen bij de kosteres.