Verhuur

Wijkgemeente Scheveningen Centrum heeft twee gebouwen in beheer die beiden beschikbaar zijn voor verhuur. Het betreft de Oude Kerk en het wijkgebouw Rehoboth. Over de huur van de Oude Kerk kunt u meer lezen door te kiezen voor de tab “Oude Kerk”. Indien u meer wilt lezen over de verhuur van het wijkgebouw kiest u de tab “Rehoboth”.

Oude KerkRehoboth

Oude KerkDe Oude Kerk te Scheveningen is een laatgotische pseudobasiliek met vele bezienswaardigheden, zoals de kansel, de twee 18e eeuwse orgels en de 17e eeuwse walviskaak. De kerk is gelegen aan de kust in de gezellige Keizerstraat. Het strand met de pier en het Kurhaus zijn op loopafstand bereikbaar! De Kerk en bijgebouwen zijn multifunctioneel inzetbaar voor o.a. concerten, cd-opnamen, symposia, lezingen, (diploma) uitreikingen, recepties, trouwdiensten, rouwdiensten etc. Elk evenement kan op maat gefaciliteerd worden met belichting, meubilair en catering.

De kerk is een ideale concert en CD-opname locatie voor ensembles, koren en orkesten vanwege de ruimtelijke maar transparante akoestiek. Het grote hoofdorgel en het kleinere koororgel zijn flexibel inzetbaar als begeleidings-, continuo-, of solo-instrument.

Voor een overzicht van komende evenementen kunt u drukken op de paarse knop. Voor een foto- of video-impressie van de Oude Kerk kunt u op de blauwe knop drukken.

Evenementen Impressie Oude Kerk

Wilt u een offerte op maat of meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u daarvoor het contactformulier invullen en verzenden.

Voordat u het formulier kunt verzenden moet u de weergegeven 4 karakters boven de verzendknop invullen in het invoerveld onder de karakters. Nadat u op de verzendknop heeft gedrukt ontvangt u een bevestiging per email.

Voor het houden van een rouwdienst of een trouwdienst vult u het formulier niet in. Gelieve dan contact op te nemen met de koster. De contactgegevens kunt u vinden op de contactpagina.

Contactformulier Verhuur Oude Kerk Scheveningen

Uw naam (*)

Uw adres (*)

Uw postcode (*)

Uw woonplaats (*)

Uw emailadres (*)

Uw bericht

captcha

(*): verplichte invoervelden

RB-001De Oude Kerk heeft de beschikking over een eigen wijkgebouw: “Rehoboth”. Dit gebouw wordt onder andere gebruikt ter ondersteuning van de activiteiten die georganiseerd worden binnen de wijkvereniging.

Het is mogelijk om het wijkgebouw te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld het gebouw huren om uw verjaardag te vieren of een receptie te houden. Ook is het mogelijk om diapresentaties of films te vertonen aan uw gasten. Het wijkgebouw beschikt over een projectiescherm en een beamer. De beamer kan per uur worden gehuurd. Daarnaast kan het wijkgebouw ook gebruikt worden voor vergaderingen en bijeenkomsten. Indien gewenst met cateringfaciliteiten.

Voor een impressie van wijkgebouw Rehoboth drukt u op de blauwe drukknop.

Impressie Rehoboth

Wilt u een offerte op maat of meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u daarvoor het contactformulier invullen en verzenden. Voordat u het formulier kunt verzenden moet u de weergegeven 4 karakters boven de verzendknop invullen in het invoerveld onder de karakters. Nadat u op de verzendknop heeft gedrukt ontvangt u een bevestiging per email.

Contactformulier Verhuur Wijkgebouw Rehoboth

Uw naam (*)

Uw adres (*)

Uw postcode (*)

Uw woonplaats (*)

Uw emailadres (*)

Uw bericht

captcha

(*): verplichte invoervelden

Onze Wijkvereniging is een Algemeen Nut Beogende instelling (ANBI). Lees verder...

Onze Wijkvereniging is een Algemeen Nut Beogende instelling (ANBI). Lees verder…