Rondom de Oude Kerk

Nieuwbrief van zondag 7 mei 2023

Zondag 7 mei Zondag 14 mei
Voorganger (10.30 uur)
Organist
Kindernevendienst
Kinderoppas
Koffie schenken
Ontvangstdames
Ds. B. H. Weegink
Bert den Hertog
Aafje van der Luijt
Annelies & Wendy
Dinie Pronk & Truus Spaan
Jacqueline Taal & Clara Kulk
Ds. B.J.D. van Vreeswijk
Bert den Hertog
Ja
Marianne en Yvonne
Corrie Taal en Marian Spaans
Wil Plug en Lasca van der Krans

Kerk

Deze zondag heten we ds. A. Christ uit Katwijk van harte welkom als voorganger in de kerkdienst. wenst u allen een gezegende dienst toe. De kerkdiensten worden opgenomen en uitgezonden via de Kerkradio en de KerkTV – ga voor KerkTV naar www.oudekerkscheveningen.nl/media of YouTube Oude Kerk Scheveningen live. De kerkenraad verzoekt u om de derde collecte extra te bedenken, de collecte voor “Onderhoud Oude Kerk en Stookkosten”.

Oude Kerk weer bereikbaar

Het graafwerk en het herstelwerk in de Keizerstraat is nog niet klaar, maar we kunnen de Oude Kerk weer met de auto bereiken op de zondagmorgen – aanrijden via de pollers bij de Jacob Pronkstraat

Kerktaxi

Als u slecht ter been bent, maak dan gerust gebruik van de kerktaxi! U kunt zich aanmelden bij Hans Dolleman, telefoon 070-358 9882. We vragen een bijdrage van € 3 per persoon per keer (betalen mag contant, maar kan ook via de bankrekening).

Pastoraal contact

Bij bijzonderheden of bij behoefte aan een huisbezoek kunt u ds. Weegink (06-5163 1426) of de kerkenraadsleden Hans Dolleman (070-358 9882), Wim Buis (06-811 36 288), Wil Plug (070-352 3700) of Aafje Pronk (06-200 44 816) bellen, of u belt uw contactpersoon van het pastoraal team.

Kerkegoed

Via Wil Plug werd van mw. S € 25 ontvangen voor de Oude Kerk. Ds. Weegink ontving voor het werk van wijkgemeente Oude Kerk een gift van € 150. Hartelijk dank voor deze bijdragen!

Actieve gemeente

Het is weer Pasen geweest. Van het vrouwenbataljon – mannen er ook bij – kregen we foto’s toegestuurd van de jaarlijkse schoonmaak in wijkgebouw Rehoboth. ‘Alles glimt en blinkt weer’, schreef de fotografe erbij. Vier fotootjes (de keuze is willekeurig) plaatsen we in deze nieuwsbrief. Daarmee danken we de zusters en broeders die het gebouw onder handen hebben genomen. Zowel het wijkcentrum als het kerkgebouw houden we goed bij. Beide locaties worden flink gebruikt. We mogen er best een beetje trots op zijn. (W)